x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Oficiali ai clubului FC Barcelona la Paris, pentru discuţii cu PSG despre Neymar

Fotbal: Oficiali ai clubului FC Barcelona la Paris, pentru discuţii cu PSG despre Neymar

13 Aug 2019   •   19:30
Fotbal: Oficiali ai clubului FC Barcelona la Paris, pentru discuţii cu PSG despre Neymar

Reprezentanţi ai clubului FC Barcelona s-au deplasat marţi în Franţa pentru a discuta cu cei de la Paris SG despre o posibilă întoarcere la Barca a starului brazilian Neymar, susţine presa spaniolă, conform AFP.

Directorul sportiv al FC Barcelona, fostul jucător francez Eric Abidal, şi alţi doi directori ai clubului au plecat la Paris pentru a-şi întâlni omologii de la PSG, anunţă media catalane Rac1 şi TV3.

"Acesta este un pas important înainte, deoarece până acum PSG a refuzat discuţiile directe cu emisarii de la Barca, dar asta nu înseamnă ca rezultatul va fi unul obţinut rapid", a scris radioul Rac1 pe site-ul său.

Barcelona ar oferi un schimb care ar include jucători precum Philippe Coutinho sau Ivan Rakitic, au adăugat media.

Săptămâna trecută, noul director sportiv al PSG, Leonardo, a declarat că discuţiile sunt ''mai avansate decât înainte'' cu privire la transferul brazilianului. ''Dacă pleacă, pleacă. Cu cât mai curând (o să ştim), cu atât mai bine (va fi)", a punctat Leonardo.

Oferta propusă de echipa de fotbal FC Barcelona clubului Paris Saint-Germain pentru a-l ceda pe Neymar la campioana Spaniei îl include pe brazilianul Philippe Coutinho şi o sumă în bani cuprinsă între 60 şi 80 milioane de euro, scria şi cotidianul Le Parisien, citat de agenţia spaniolă EFE.

Publicaţia franceză susţine că este vorba de o ofertă verbală care nu s-a concretizat într-una oficială, întrucât parizienii nu s-au lăsat convinşi, precizând că suma nu este suficientă, iar valoarea la care este estimat Coutinho, de 120 milioane, este prea mare.

Clubul Paris Saint-Germain solicită cel puţin 200 milioane de euro în schimbul lui Neymar, conform aceleiaşi publicaţii, care mai susţine că Real Madrid pare să aibă cele mai mari şanse de a-şi asigura serviciile starului brazilian.

Publicaţia din capitala Franţei precizează că proprietarii din Qatar ai lui PSG, "deranjaţi de dorinţa de a pleca a lui Neymar", vor "mulţi bani în schimbul acestuia". 

Le Parisien reaminteşte că această sumă se apropie de cele 222 milioane de euro pe care Paris Saint-Germain le-a plătit în urmă cu doi ani pentru a-l aduce pe brazilian de la FC Barcelona.

Presa catalană comentează la rândul ei cazul Neymar, cotidianul Sport asigurând că pentru FC Barcelona "partida nu este încă pierdută", iar "bătălia finală" se va da între Real Madrid şi clubul catalan.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal fc barcelona neymar