x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, o posibilitate, spune Federaţia

Fotbal: Organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, o posibilitate, spune Federaţia

24 Apr 2019   •   22:20
Fotbal: Organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită, o posibilitate, spune Federaţia
Sursa foto: anek_s/Getty Images/iStockphoto

Organizarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită în ianuarie 2020 este o posibilitate, a afirmat miercuri preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), care doreşte să schimbe formatul competiţiei pentru a face o finală cu patru echipe.

"Este o posibilitate", a declarat preşedintele Luis Rubiales, potrivit AFP, care a adăugat că există negocieri cu oficiali de la Riad pentru realizarea unui contract pe şase sezoane.

Potrivit sursei care citează ziarul sportiv Marca, RFEF ar dori să primească aproximativ 30 de milioane de euro pe sezon.

Preşedintele RFEF, ales anul trecut pentru a revitaliza Federaţia care a fost condusă 30 de ani de Angel Maria Villar, a spus că vrea să implice mai multe cluburi în Supercupă, care opune în mod tradiţional câştigătoarea La Liga câştigătoarei Cupei Spaniei.

Conform unei reforme care urmează să fie adoptată la 29 aprilie în adunarea generală a RFEF, vicecampioana dar şi finalista Cupei Spaniei ar putea intra într-un format în patru echipe, care se vor confrunta într-un turneu ce ar urma să se dispute în străinătate.

Anul trecut Supercupa Spaniei a avut loc la Tanger (Maroc), FC Barcelona învingând-o cu 2-1 pe Sevilla FC.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal supercupa spaniei arabia saudita