x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Prioritatea mea este PSG, afirmă Neymar

Fotbal: Prioritatea mea este PSG, afirmă Neymar

16 Dec 2019   •   22:30
Fotbal: Prioritatea mea este PSG, afirmă Neymar

Prioritatea mea este PSG, a declarat luni atacantul brazilian Neymar pentru France Football, afirmând că este implicat maxim la gruparea pariziană la patru luni după eşuarea transferului său la FC Barcelona.

„De ce aş vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, echipa continuă să progreseze. Trebuie să rămânem concentraţi pe acest sezon pentru a face lucrurile bine şi pentru a câştiga cât mai multe trofee. În acest sezon obiectivul este Liga Campionilor iar prioritatea mea este PSG, cu implicare maximă în fiecare săptămână”, a declarat superstarul brazilian.

„Astăzi sunt parizian. Dau 100%. Voi juca cât pot de bine pentru ca PSG să triumfe”, a adăugat el.

Neymar a fost transferat, în 2017, de la Barcelona pentru suma record de 222 milioane euro de PSG, însă a stat o bună perioadă de timp în afara terenului de joc din cauza unei accidentări destul de grave la piciorul drept.

„Liga Campionilor este o competiţie foarte grea. Am stat patru ani la FC Barcelona şi am câştigat-o o singură dată, în 2015. Nici acum nu este altfel, dar sunt convins că o putem câştiga”, a punctat brazilianul.

În cele 11 partide disputate pentru PSG de la începutul sezonului, Neymar a marcat 8 goluri în toate competiţiile.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar