x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Solskjaer i-a promis că îi oferă șansa de a fi titular lui Lukaku dacă nu pleacă în Italia

Fotbal: Solskjaer i-a promis că îi oferă șansa de a fi titular lui Lukaku dacă nu pleacă în Italia

09 Iul 2019   •   22:15
Fotbal: Solskjaer i-a promis că îi oferă șansa de a fi titular lui Lukaku dacă nu pleacă în Italia
Sursa foto: Ian MacNicol

Ole Gunnar Solskjaer i-a spus lui Romelu Lukaku: „rămâi la Manchester United vei obține o șansă sezonul viitor”, conform The Sun.

Managerul celor de la United a făcut o ultimă ofertă pentru ca atacantul belgian să anuleze planurile sale de a se muta în Italia.

Lukaku, de 26 de ani, a vorbit cu Solskjaer înainte ca echipa să zboare în Australia pentru primul antrenament de înainte de începerea sezonului. Acesta a fost informat că are șanse să preia rolul de număr 9, chiar dacă diavolii roșii i-au prelungit contractul lui Marcus Rashford.

Lukaku a atras atenția lui Internazionale Milano și ar dori să se transfere în Serie A, unde l-ar avea ca antrenor pe Antonio Conte.

United s-ar mulțumi să-l vândă pe Lukaku pentru cele 75 de milioane de lire pe care le-au plătit lui Everton acum doi ani, însă Solskjaer ar vrea să-l utilizeze pe atacant dacă va rămâne în Manchester.

×