x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: UEFA a aprobat în cupele europene a patra schimbare în cazul prelungirilor

Fotbal: UEFA a aprobat în cupele europene a patra schimbare în cazul prelungirilor

05 Iul 2018   •   13:30
Fotbal: UEFA a aprobat în cupele europene a patra schimbare în cazul prelungirilor

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a aprobat din sezonul 2018/2019 al Ligii Campionilor şi al Europa League a patra schimbare de jucători în cazul meciurilor în care se ajunge la prelungiri, relatează Reuters. 

FIFA a aprobat deja utilizarea unui al patrulea jucător de rezervă în meciurile cu prelungiri la începutul acestui an şi regula a intrat în vigoare de la Cupa Mondială din Rusia. 

În sezonul viitor din Liga Campionilor şi Europa League, echipele vor putea face ca de obicei trei schimbări în timpul regulamentar de joc plus o a patra în cazul în care meciul intră în prelungiri. 

UEFA a precizat că la Liga Campionilor şi Europa League pe lista de rezerve pot fi trecuţi maxim 7 jucători, în timp ce la finală numărul creşte la 12. 

Forul european a modificat şi uzul comunicaţiilor electronice în spaţiul tehnic: ''Orice formă de comunicare electronică între oficialii echipei este permisă dacă este direct legată de sănătatea sau siguranţa jucătorului, ori din motive tactice sau de coaching. Oricum, doar mobile şi echipament hand-held vor fi utilizate''. AGERPRES

×
Subiecte în articol: uefa schimbare în cazul prelungirilor