x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Vlad Chiricheş va fi indisponibil trei săptămâni

Fotbal: Vlad Chiricheş va fi indisponibil trei săptămâni

15 Mar 2019   •   19:49
Fotbal: Vlad Chiricheş va fi indisponibil trei săptămâni

Vlad Chiricheş, fotbalistul român al lui Napoli, va fi indisponibil trei săptămâni după ce s-a accidentat la coapsa stângă în meciul de joi de pe terenul echipei austriece RB Salzburg (1-3), din returul optimilor de finală ale Europa League, a anunţat vineri clubul italian.

La revenirea în Italia, Vlad Chiricheş a fost supus unor examene medicale care au stabilit că este vorba de o întindere de gradul 1 la bicepsul femural de la coapsa stângă, astfel că fundaşul va lipsi trei săptămâni.

După cum s-a anunţat, fotbalistul de 29 de ani va rata, din cauza acestei accidentări, primele meciuri ale naţionalei României în preliminariile EURO 2020, cu Suedia şi Insulele Feroe, de pe 23, respectiv 26 martie.

Ziarul Corriere della Sera menţionează că el ar putea fi apt de joc pentru meciul cu Arsenal din turul sferturilor de finală ale Europa League, de pe San Paolo. Chiricheş a mai fost accidentat în acest sezon, în care a avut doar trei apariţii pentru Napoli în toate competiţiile.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Napoli, căpitanul Lorenzo Insigne, va lipsi şi el trei săptămâni din cauza unei întinderi la muşchii aductori de la piciorul drept. De asemenea, Amadou Diawara are o problemă la osul navicular de la piciorul drept şi va fi examinat din nou de medici peste 20 de zile.

AGERPRES

×