x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbalist, diagnosticat cu leucemie la 22 de ani. „În trei zile am trecut de la a juca fotbal la a fi diagnosticat cu cancer”

Fotbalist, diagnosticat cu leucemie la 22 de ani. „În trei zile am trecut de la a juca fotbal la a fi diagnosticat cu cancer”

07 Ian 2019   •   18:00
Fotbalist, diagnosticat cu leucemie la 22 de ani. „În trei zile am trecut de la a juca fotbal la a fi diagnosticat cu cancer”
Sursa foto: Instagram

Un fotbalist a vorbit despre șocul pe care l-a avut după ce a descoperit că simptomele sale „ciudate” s-au dovedit a fi, de fapt, leucemie, scrie Daily Mail.

Courtney Wildin, în vârstă de 22 de ani, din Leicestershire, a început să transpire în timpul nopții la o zi după un meci. Fotbalistul, care este și model pentru Nike, se confrunta și cu gât uscat și oboseală, motiv pntru care a mers să facă analize în ziua următoare. A primit diagnosticul de leucemie la doar câteva zile după analize.

„În trei zile am trecut de la a juca fotbal la a fi diagnosticat cu cancer”, a spus Courtney Wildin, a cărei carieră a început la academia Aston Villa și care este fundaș la Coalville.

Fotbalistul este, în prezent, internat, după ce prima rundă de tratamente nu a reușit să oprească boala. Acesta descrie simptomele care au dus la diagnosticare sa cu cancer ca fiind „ciudate”.

„Duminică sărbătoream ziua de naștere a iubitei și fratelui meu și am început să mă simt obosit, iar noaptea am început să transpir. Luni m-am trezit cu gâtul uscat. Nu mă durea nimic, dar mă simțeam ciudat și am mers să fac niște teste.”, a spus fotbalistul.

 

×