x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Francezul Adrien Rabiot ar putea ajunge la Real Madrid

Francezul Adrien Rabiot ar putea ajunge la Real Madrid

28 Mar 2019   •   12:45
Francezul Adrien Rabiot ar putea ajunge la Real Madrid

Mijlocaşul francez Adrien Rabiot, care îşi va încheia în vară contractul cu PSG, ar putea fi unul dintre transferurile surpriză ale clubului de fotbal Real Madrid pentru următorul sezon, relatează ziarul iberic AS.
Rabiot, 23 ani, era văzut la Real Madrid ca o soluţie, încă din vara trecută, pentru înlocuirea croatului Mateo Kovacic, împrumutat la Chelsea Londra. Faptul că ar putea veni ca jucător liber face şi mai tentant acest transfer pentru echipa condusă de Zinedine Zidane.
Pentru că a refuzat un nou contract, Rabiot nu a mai jucat pentru PSG din luna decembrie şi recent a fost suspendat cu titlu provizoriu până la sfârşitul lunii martie.
Rabiot a fost sancţionat de club din cauza unei ieşiri într-un bar de noapte în seara eliminării clubului PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor de către Manchester United, dar şi pentru un "like" la un clip video postat de Patrice Evra, fostul jucător al lui Manchester.
În şapte sezoane la PSG, unde a cucerit patru titluri, patru Cupe ale Franţei şi cinci Cupe ale Ligii franceze, Rabiot a disputat 227 de meciuri şi a marcat 24 de goluri, iar la naţionala Franţei a strâns şase selecţii. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Adrien Rabiot reald madrid