x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Franta - Elvetia 0-0 / Domenech se disculpa

Franta - Elvetia 0-0 / Domenech se disculpa

de Dragos Stoica    |    15 Iun 2006   •   00:00
Corespondenta din Stuttgart
Intrat in conflict cu David Trezeguet inaintea partidei de marti cu Elvetia, de la Stuttgart, selectionerul Frantei, Ray Domenech, si-a pus in cap suporterii dupa ce nu l-a folosit pe atacant nici o clipa cotra reprezentativei din "Tara Cantoanelor".

IMPACAT. Dupa terminarea partidei, tehnicianul "cocosilor" n-a dat insa celor prezenti senzatia ca ar regreta aceasta decizie. "Incepem sa avem un obicei atunci cand jucam cu Elvetia. Este pentru a treia oara cand facem egal impreuna, iar acest lucru arata foarte clar cat de bine se apara vecinii nostri. Noi am facut o prima repriza perfecta, in care jucatorii au respectat ceea ce le-am cerut, cu exceptia fazei in care adversarii puteau intr-adevar sa marcheze. Dupa pauza, mi-am simtit fotbalistii din ce in ce mai nerabdatori, iar asta s-a repercutat direct asupra evolutiei de pe gazon. Pana la urma, am luat un punct si ca atare soarta calficarii in fazele superioare se va decide pana in ultimul meci din grupa", a afirmat Domenech, care a refuzat sa faca vreo referire la decizia de a-l lasa pe banca pe Trezeguet.

NEMULTUMIT. La randul sau, elvetianul Kobi Kuhn s-a aratat mahnit ca echipa sa n-a reusit sa valorifice ocaziile avute: "E un rezultat bun, daca ne gandim ca Franta a avut pe teren niste fotbalisti precum Zidane, Henry si Makelele. Daca aveam putin noroc, puteam marca un gol care ar fi fost echivlent cu o victorie. Mi-e ciuda ca am terminat a treia oara la egalitate contra Frantei".

×
Subiecte în articol: mondial 2006