x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Galatasaray s-a calificat în optimile Ligii Campionilor după un meci care a durat două zile!

Galatasaray s-a calificat în optimile Ligii Campionilor după un meci care a durat două zile!

11 Dec 2013   •   17:06
Galatasaray s-a calificat în optimile Ligii Campionilor după un meci care a durat două zile!

Galatasaray Istanbul s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor după ce a învins Juventus în ultima etapă din faza grupelor, scor 1-0, la capătul unui meci început marţi seară şi încheiat miercuri după-amiază!

Partida de pe Ali Samy Yen a fost întreruptă marţi seară, în minutul 31, la scorul de 0-0, din cauza ninsorii abundente, care a făcut terenul impracticabil.

Oficialii UEFA au luat hotărârea ca meciul să se reia miercuri, la ora 15, din minutul 31, pe un teren transformat în mocirlă, mai ales în condiţiile în care ninsoarea a continuat să cadă peste Istanbul.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sneijder, cu cinci minute înainte de final, astfel că turcii au terminat pe locul secund în grupa B, cu 7 puncte. În celălalt meci al grupei, disputat marţi seară, Real Madrid a câştigat în Danemarca, cu FC Copenhaga, scor 2-0, şi a încheiat pe primul loc, cu 16 puncte.

Juventus, locul trei, va continua sezonul european în Europa League.

×