x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gazzetta dello Sport după egalul din Ghencea: "Pe bilete trebuia să scrie că fotbalul nu este bun pentru inimă!"

Gazzetta dello Sport după egalul din Ghencea: "Pe bilete trebuia să scrie că fotbalul nu este bun pentru inimă!"

01 Oct 2010   •   00:00
Gazzetta dello Sport după egalul din Ghencea: "Pe bilete trebuia să scrie că fotbalul nu este bun pentru inimă!"

Cotidianul Gazzetta dello Sport a notat, joi seară, după partida Steaua - Napoli, scor 3-3, din Liga Europa, că având în vedere modul în care s-a desfăşurat jocul, pe biletele de meci ar fi trebuit să scrie că fotbalul nu este bun pentru inimă.

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris că "Napoli a recuperat incredibil de la 0-3, Cavani marcând într-un final nebun, în al 7-lea minut de prelungiri". "Napoli revine într-un meci halucinant. Colaps napoletan în 15 minute, apoi Vitale, Hamsik şi Cavani s-au dezlănţuit. Fotbalul nu e bun pentru inimă, trebuia să scrie pe biletele de meci. Pentru finalul de succes un mare merit îl are şi Kapetanos, care a avut o ieşire nebunească asupra lui Santacroce. De Sanctis a fost pedepsit de Tănase cu un şut de la mare distanţă, eroare de nepermis pentru un portar cu experienţa sa. Kapetanos şi-a pierdut capul, în loc să facă 4-0 atunci când a avut ocazia. După pauză am văzut adevăratul Napoli, forcingul e puternic, Tătăruşanu salvează iar şi iar, dar revenirea e completă şi Napoli celebrează, în timp ce steliştii se răfuiesc cu arbitrul", a scris sursa citată.

"Napoli remontează spectaculos la Bucureşti. Mereu Cavani. Început de coşmar, remontare spectaculoasă. 3-3 cu gust de victorie", a titrat Corriere dello Sport. Acelaşi ziar titra în ediţia on-line, în minutul 16 al partidei din Ghencea, "Napoli, în şoc - Start de meci de coşmar pentru Napoli la Bucureşti", neanticipând ce avea să urmeze!

"Nebuna Napoli. După un meci palpitant, schizofrenic de-a dreptul, Napoli reuşeşte un come-back nebunesc de la 0-3", a comentat cotidianul Tuttosport.

Site-ul UEFA a titrat: "Napoli zâmbeşte după un început de coşmar". "Napoli e jos după primul gol, apoi Tănase îl surprinde pe De Sanctis, iar pe aripile entuziasmului vine şi golul trei. Vitale înscrie, dar Steaua e încă în viaţă. Hamsik încinge jocul, Steaua şchiopătează, Tătăruşanu refuză în trei rânduri egalarea, care vine la ultima fază a meciului", a scris uefa.com.

Napoli a încheiat la egalitate, scor 3-3, în deplasare, cu Steaua, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa. Golurile Stelei au fost marcate de Cribari '2 (autogol), Tănase '12 şi Kapetanos '16. Pentru Napoli au înscris Vitale '44, Hamsik '73 şi Cavani '90+7.

×
Subiecte în articol: europa league