x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ghana: accidentat, căpitanul Essien ratează turneul final

Ghana: accidentat, căpitanul Essien ratează turneul final

28 Mai 2010   •   00:00

Căpitanul reprezentativei Ghanei, Michael Essien, nu va putea fi recuperat după accidentarea la genunchi suferită în luna ianuarie, astfel că a devenit indispinibil pentru turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud.

"Federaţia Ghaneză de Fotbal îi doreşte însănătoşire grabnică şi o revenire rapidă pe teren", se arată într-un comunicat al forului din Ghana (GFA).

Mijlocaşul de 27 de ani al lui Chelsea nu a mai evoluat din luna ianuarie, după ce s-a accidentat în timpul Cupei Africii pe Naţiuni, iar oficialii GFA estimează că nu va fi complet refăcut decât la sfârşitul lunii iulie.

Săptămâna trecută, Essien era optimist în privinţa şanselor de a fi apt pentru a doua Cupă Mondială din carieră: "Mă simt mult mai bine acum şi sper ca totul să meargă bine şi să pot juca în Africa de Sud". Din păcate pentru el şi naţionala ghaneză, el nu va putea evolua nici un minut la CM 2010.

Echipa Ghanei va debuta la Cupa Mondială pe 13 iunie, împotriva Serbiei, într-un meci din grupa D din care mai fac parte Germania şi Australia.

×