x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gian Piero Gasperini este noul antrenor al lui Inter Milano

Gian Piero Gasperini este noul antrenor al lui Inter Milano

24 Iun 2011   •   15:48
Gian Piero Gasperini este noul antrenor al lui Inter Milano

Cristian Chivu are incepand de azi un nou antrenor la Inter Milano, clubul italian anuntand ca Gian Piero Gasperini il va inlocui pe Leonardo la conducerea tehnica a echipei. Gasperini (53 de ani), fost antrenor al echipei Genoa, va semna un contract pe doi ani si va fi prezentat oficial la o data ce va fi anuntata ulterior.

Presedintele clubului Inter, Massimo Moratti, si-a exprimat "deplina satisfactie" privind alegerea lui Gasperini si ii ureaza acestuia succesele care au condus echipa spre Liga Campionilor.

Gasperini, sosit la Genoa in 2006, a fost concediat in decembrie 2010 si de atunci era liber de contract.

Anuntul privind numirea sa intervine dupa cateva saptamani de tergiversari, dupa ce Moratti a contactat mai multi antrenori, dar fara rezultat.

Fostul antrenor al lui Chivu, brazilianul Leonardo, va prelua functia de director sportiv la Paris Saint Germain, clubul francez fiind preluat de o societate de investitii din Qatar. Pentru brazilianul in varsta de 41 de ani, Inter Milano a reprezentat prima experienta ca antrenor, dupa ce in perioada 2009-2010 a fost membru in conducerea AC Milan.

×