x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gigi Becali, despre Gnohere: „Dădea și al doilea gol, îl numeam erou național”

Gigi Becali, despre Gnohere: „Dădea și al doilea gol, îl numeam erou național”

16 Feb 2018   •   00:21
Gigi Becali, despre Gnohere: „Dădea și al doilea gol, îl numeam erou național”

Gigi Becali a reacționat imediat după victoria FCSB-ului în fața Lazio. Finanțatorul FCSB consideră echipa lui Dică are prima șansă.

”E bucurie mare, nu? Speranțe au fost tot timpul. Credeam că putem marca, dar nu mă așteptam să dominăm, să avem ocazii clare. Nu mă așteptam să facem pressing la portar în minutul 85. Ca să jucăm așa, nu mă așteptam. Budescu nu a fost el în forma lui bună.

Ca să spun așa, mi-a plăcut mult Nedelcu. Mi-a plăcut Man și mi-au plăcut și fundașii centrali. Vlad ne-a salvat. Pe Nedelcu, vreau să îl remarc neapărat.

Păi dacă am dominat pe Lazio, normal că e cel mai bun joc din era Dică. Țineți cont că suntem după două jocuri. Acum cred în calificare. Credeam că sunt mult mai valoroși decât noi, dar nu sunt. Eu cred că avem prima șansă la calificare. Putem marca și acolo”, a spus Becali la Digi Sport.

Harlem Gnohere a disputat primul meci oficial al anului și a marcat golul victoriei uriașe de pe Arena Națională.

”El nu a mai putut, a mai avut ocazia să mai scape singur cu portarul. Dădea și al doilea gol, îl numeam erou național. A demonstrat valoarea în seara asta”, a adăugat Becali.

 

×
Subiecte în articol: gigi becali Harlem Gnohere