x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gigi Becali, dupa egalul Stelei: ”Deși eram cu echipa puțin șchioapă, ei nu ne-au dominat”

Gigi Becali, dupa egalul Stelei: ”Deși eram cu echipa puțin șchioapă, ei nu ne-au dominat”

26 Iul 2016   •   23:14
Gigi Becali, dupa egalul Stelei: ”Deși eram cu echipa puțin șchioapă, ei nu ne-au dominat”

Sparta Praga şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul Letna, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Gigi Becali s-a declarat destul de mulţumit de joc, însă a ţinut să remarce în primul rând rezultatul.

"E foarte bine. După cum au stat lucrurile cred că este foarte bine pentru că această echipă nu ne poate bate niciodată această echipă, Sparta Praga. Noi astăzi n-am avut cu cine juca. Stanciu era singur acolo. Am vorbit și cu Mihai la pauză și i-am zis că asta nu e o echipă care să ne scoată pe noi. Dacă intră macar Popa o să-i depășim. Dacă erau și Hamroun și Popa cred că puteam face scor cu ei. Au avut și ei ocazii, dar nu datorită unui joc elaborat. Dacă intra prima ocazie a noastră era mai greu și pentru ei, dar nu au avut nimic care să ne depășească. Deși eram cu echipa puțin șchioapă, ei nu ne-au dominat. Am avut posesie mai multă, suntem mai tehnici. Singurul lor jucător mai periculos era Konate", a spus Becali la Digi Sport.

Returul dintre Steaua şi Sparta va avea loc la Bucureşti, pe Arena Naţională, miercurea viitoare.

×