x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international REACŢIA lui Gigi Becali după calificarea Stelei în primăvara europeană. Ce obiectiv a stabilit finanţatorul roş-albaştrilor

REACŢIA lui Gigi Becali după calificarea Stelei în primăvara europeană. Ce obiectiv a stabilit finanţatorul roş-albaştrilor

07 Dec 2012   •   09:33
REACŢIA lui Gigi Becali după calificarea Stelei în primăvara europeană. Ce obiectiv a stabilit finanţatorul roş-albaştrilor
Sursa foto: Razvan Pasarica/Intact Images

Gigi Becali a declarat, după calificarea în primăvara europeană, că Steaua nu va mai fi oprită de nimeni nici în Europa , nici în România şi a stabilit ca obiectiv finala UEFA Europa League.

Becali a spus că n-a avut nici o emoţie pentru meciul de la Copenhaga deoarece Steaua este superioară danezilor. "Nici nu mă gândeam vreodată ca nu ne vom califica cu danezii ăştia! Cum să am emoţii în faţa unei astfel de echipe? Nici nu mă deranjează că am luat gol pe final. Sunt cel mai fericit om", a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

"Vă garantează Gigi Becali că din acest moment nu ne mai opreşte nimeni. Continuăm marşul triumfal în cupele europene. E o bucurie imensă pentru mine. Sunt cel mai fericit patron de club din România. Nu-mi mai este frică de nimeni. Vreau să jucăm finala Europa League", a spus finanţatorul roş-albaştrilor.

"Rusescu a fost magnific, a dat un super gol. Bijuterie mare de tot. Iar Reghecampf este cel mai profesionist om pe care l-am cunoscut! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale!", a conchis Becali.

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Copenhaga, în Danemarca, şi a câştigat Grupa E din UEFA Europa League cu 11 puncte. Steaua merge în primăvara europană alături de Stuttgart, care a pierdut surprinzător acasă, 0-1 cu Molde. Stuttgart are 8 puncte, la fel ca danezii de la Copenhaga, dar beneficiază de avantajul meciurilor directe. Molde a terminat ultima, cu 6 puncte.

×