x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Grupa G - Francezii se cearta intre ei

Grupa G - Francezii se cearta intre ei

de Dragos Stoica    |    23 Iun 2006   •   00:00
Grupa G - Francezii se cearta intre ei

Avand neaparat nevoie de o victorie in meciul de azi, contra reprezentativei statului Togo, selectionata antrenata de Domenech e macinata de scandaluri interne.

Corespondenta din Keiserslautern
Avand neaparat nevoie de o victorie in meciul de azi, contra reprezentativei statului Togo, selectionata antrenata de Domenech e macinata de scandaluri interne.

Existente in stare latenta inca dinaintea inceperii actualei editii a Cupei Mondiale, divergentele de opinie din sanul lotului francez au izbucnit violent dupa cel de-al doilea egal, 1-1 cu Coreea de Sud.

SCINDATI. Inca din timpul meciului, "capitanul" Zidane a avut un schimb dur de replici cu Thuram, cei doi efectiv urland unul la celalalt in fata camerelor de luat vederi. La vestiar, conflictul dintre cei doi a continuat, fiind nevoie de interventia celorlalti fotbalisti pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Daca i-au impiedicat pe Zidane si Thuram sa se incaiere, restul jucatorilor au criticat in schimb tactica aleasa de selectionerul Raymond Domenech. Principalul contestatar al antrenorului este atacantul David Trezeguet, care pana acum n-a intrat deloc in planurile lui Domenech, acesta introducandu-l pe teren doar in cel de-al treilea minut al prelungirilor din partida cu Coreea, fara ca fotbalistul sa atinga practic balonul.

MOBILIZATOR. Pentru a-si asigura prezenta in faza urmatoare, Franta trebuie sa invinga Togo la cel putin doua goluri diferenta, situatie in care "cocosii" ar merge mai departe indiferent de rezultatul din celalalt meci. Capitanul Zidane nu va evolua, desi exact azi implineste 34 de ani, fiind suspendat in urma primirii a doua cartonase galbene. "Sa nu ne mai gandim la suspendarea lui Zidane si sa ne concentram asupra meciului", a spus Barthez.

DEZVALUIRI
Se pare ca Domenech va incerca sa faca pe plac presei si suporterilor, introducandu-i in primul "11" pe Silvestre si pe Trezeguet. "Selectionerul ne-a comunicat echipa pe care o va introduce pe teren contra lui Togo, iar eu sunt titular. Am fost luat deoparte de antrenor, care mi-a explicat ce asteapta de la mine in acest meci", a pus paie pe foc Silvestre, ale carui dezvaluiri l-au iritat la culme pe Domenech.
×
Subiecte în articol: mondial 2006