x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi pleacă de la Galata! Românul s-a înţeles cu turcii şi va primi un milion de euro!

Hagi pleacă de la Galata! Românul s-a înţeles cu turcii şi va primi un milion de euro!

de Mihai Morcovescu    |    23 Mar 2011   •   10:41
Hagi pleacă de la Galata! Românul s-a înţeles cu turcii şi va primi un milion de euro!
Sursa foto: /Milliyet.com.tr

Incertitudinea în ceea ce priveşte situaţia lui Gică Hagi la Galatasaray este pe cale să se spulbere. Potrivit unei informaţii de ultimă oră apărută în presa de la Istanbul, antrenorul român a ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Negocierile s-au prelungit pentru că cele două părţi nu se înţeleseseră asupra compensaţiilor pe care urmează să le primească Hagi. În cele din urmă, Galata îi va plăti românului în jur de un milion de euro. În cazul în care ar fi fost demis, "Regele" ar fi trebuit să primească 1,75 milioane de euro.

Plecarea lui Hagi va fi oficializată la începutul săptămânii viitoare, după şedinţa conducerii care va avea loc duminică.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Presa de specialitate de la Istanbul acordă spaţii importante subiectului legat de posibila îndepărtare a lui Gheorghe Hagi de la conducerea tehnică a echipei Galatasaray.

Solicitat de cotidianul Milliyet, impresarul Victor Becali a declarat că Galata a amânat luarea unei decizii în această privinţă până după Adunarea Generală programată în weekend. "Galatasaray va avea o adunare generală şi se va acţiona în funcţie de ce se va întâmpla acolo. Asta ni s-a spus nouă. Săptămâna viitoare ne vom întâlni cu preşedintele Adnan Polat şi cu Adnan Sezgin", a declarat Becali pentru Milliyet.

Ziarul turcesc mai scrie că Galatasaray se va despărţi de Hagi la începutul săptămânii viitoare şi că boss-ul Adnan Polat se gândeşte să încheie sezonul cu actualul secund Tugay Kerimoglu pe banca tehnică. Tehnicienii vizaţi pentru viitorul sezon sunt Fatih Terim, Tolunay Kafkas şi Ertugrul Saglam.

Mai multe cotidiane notează, în schimb, că Galatasaray va anunţa chiar astăzi că va renunţa la colaborarea cu Gică Hagi, după ce tehnicianul român va mai conduce un ultim antrenament. Printre titlurile din presa turcă se numără: "Fener l-a terminat pe Hagi" - haberdar.com, "I s-a tăiat biletul lui Hagi" – Star, "Hagi final" – Takvim.

×