x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi şi Gică Popescu au făcut spectacol în meciul de gală Austria Viena - Prietenii lui Figo 7-4.

Hagi şi Gică Popescu au făcut spectacol în meciul de gală Austria Viena - Prietenii lui Figo 7-4.

18 Iun 2011   •   06:03
Hagi şi Gică Popescu au făcut spectacol în meciul de gală Austria Viena - Prietenii lui Figo 7-4.

Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu au jucat, vineri seara, intr-un meci amical de gala disputat intre Austria Viena si o selectionata mondiala formata din prietenii lui Luis Figo, castigat de formatia gazda cu scorul de 7-4. Partida a fost organizata cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la infiintarea clubului Austria Viena. In timp ce "Baciul" a fost titular in echipa antrenata de Carlos Queiroz, "Regele" a intrat pe parcursul intalnirii, el si Figo schimbandu-se de doua ori pe parcursul celor 90 de minute.

Din echipa stelelor au mai facut parte Dejan Stankovic, Yaya Touré, Ronaldo, Vitor Baia, Serginho, Pierre van Hooijdonk, Santiago Solari, Roque Júnior, Ricardo, Cafu, Giovane Élber, Vladimír Šmicer, Pedro Pauleta, Luis Boa Morte, Olivier Dacourt, Dimas, Iván Helguera, Lucas Radebe, Ronald De Boer, Patrick Vieira, Fernando Couto si Cláudio Taffarel.

×