x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hitzfeld îl atacă dur pe Mourinho: "Arogant, sfidător şi bădăran! Este o ruşine pentru Real!"

Hitzfeld îl atacă dur pe Mourinho: "Arogant, sfidător şi bădăran! Este o ruşine pentru Real!"

02 Mai 2011   •   13:46
Hitzfeld îl atacă dur pe Mourinho: "Arogant, sfidător şi bădăran! Este o ruşine pentru Real!"
Sursa foto: /Reuters

Fostul antrenor al echipelor Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, l-a criticat în presa germană pe Jose Mourinho, spunând între altele că stilul de joc folosit de acesta în meciul cu Barcelona în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor este "o ruşine pentru Real Madrid", informează AFP.

"Din fericire metodele distructive ale lui Mourinho, constând doar în a provoca şi a distruge acţiunile adversarului, nu au funcţionat. Un astfel de stil de joc nu corespunde exigenţelor Realului, ba este chiar o ruşine pentru Real Madrid. Afectează renumele şi imaginea acestui club legendar", spune Hitzfeld într-un editorial apărut în publicaţia Kicker.

Hitzfeld, care la fel ca Mourinho şi Ernst Happel a câştigat principala competiţie continentală inter-cluburi cu două echipe, nu a ascuns faptul că nu îl apreciază deloc pe tehnicianul portughez. "L-am întâlnit la întrunirile UEFA şi comportamentul său este fidel imaginii sale: arogant, sfidător, mestecând gumă şi cu o oarecare atitudine de bădăran", a menţionat Hitzfeld.

"Barça ar trebui să îl facă să plătească, pe teren", a adăugat tehnicianul, făcând referire la faptul că Real Madrid va întâlni FC Barcelona, marţi, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor. În tur, la Madrid, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0 prin "dubla" argentinianului Leo Messi.

×