x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international INCREDIBIL! Un fotbalist A UITAT că a jucat la Cupa Mondială din Brazilia!

INCREDIBIL! Un fotbalist A UITAT că a jucat la Cupa Mondială din Brazilia!

16 Iul 2014   •   18:43
INCREDIBIL! Un fotbalist A UITAT că a jucat la Cupa Mondială din Brazilia!

Ziua de 13 iulie, când s-a jucat finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, putea fi una dintre cele mai frumoase - dacă nu chiar cea mai frumoasă - din viaţa lui Christoph Kramer (foto). Problema este că fotbalistul german a uitat o parte din ea, tocmai pe cea mai importantă, când a fost pe teren, scrie 20minutes.fr, preluat de Agerpres.

Titular în finală, mijlocaşul Kramer a ieşit după ce a fost accidentat de apărătorul argentinian Ezequiel Garay, la numai un sfert de oră de la începutul partidei. A revenit câteva minute pe teren, dar a fost schimbat din cauza şocului suferit. Kramer nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. 


'Nu îmi amintesc mare lucru din meci, oricum nimic despre prima repriză. Am aflat mai târziu că am ieşit de pe teren imediat după fault. Nu îmi aduc aminte nici că am mers la vestiar. Pentru mine meciul a început în repriza a doua', a spus jucătorul de 23 de ani, care a privit de pe banca de rezerve cum coechipierii săi câştigau al patrulea titlu mondial pentru Germania (1-0 împotriva Argentinei)

[foto: cbc.ca]

×