x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

23 Iun 2006   •   00:00

GERMANIA - Klose are doua placi metalice in cap

Atacantul Miroslav Klose joaca la Cupa Mondiala cu doua placute de metal in cap, dupa fractura de os jugal suferita in decembrie 2005. Potrivit cotidianului Bild, Klose, in varsta de 28 de ani, spune ca cele doua placute nu il incomodeaza in timpul jocului. "Nu ma deranjeaza deloc, nu le simt in timpul meciului. Una din placute este sub osul jugal, iar cealalta sprijina falca. Dupa Cupa Mondiala voi scapa de ele", a declarat jucatorul german, care se afla in prezent pe primul loc in clasamentul golgeterilor, cu patru reusite.

IRAN - Seful federatiei, dat afara

Presedintele Federatiei Iraniene de Fotbal, Mohammad Dadkan, a fost demis dupa eliminarea reprezentativei Iranului de la Cupa Mondiala. In cursul zilei de marti, cinci deputati trimisesera o scrisoare presedintelui Mahmoud Ahmadinejad, in care cereau demiterea antrenorului Branko Ivankovici si a responsabililor din fotbalul iranian. Deputatii au protestat fata de "incompetenta si perseverenta acestora de a continua cu ideile proaste, neglijand punctele de vedere ale analistilor si aducand atingere mandriei si sentimentelor nationale".

ANGOLA - Dai gol, primesti o casa

Flavio, atacantul reprezentativei Angolei, care a marcat miercuri contra Iranului primul gol pentru echipa sa nationala la Cupa Mondiala, a primit un apartament pentru reusita sa. Fotbalistul, care evolueaza la echipa egipteana Al Ahly, a fost recompensat pentru golul marcat in meciul cu Iran cu o casa in valoare de 150.000 de dolari. Aflata la prima participare la turneul final al CM, Angola a parasit competitia dupa ce s-a clasat pe locul trei in grupa D, cu doua puncte. Dupa ce a pierdut cu 0-1 in fata Portugaliei, Angola a remizat in celelalte doua partide, 0-0 cu Mexic si 1-1 cu Iran.

×
Subiecte în articol: mondial 2006