x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

11 Iun 2006   •   00:00
Grupa D. Ramasi fara portarul titular, dupa ce Oswaldo Sanchez s-a intors in Mexic din cauza decesului tatalui sau, mexicanii nu stiau ieri dupa-amiaza daca goalkeeperul va putea reveni in timp util pentru partida contra persilor. De partea cealalta, tehnicianul Iranului, Branko Ivankovici, a spus ca echipa sa nu a venit la Cupa Mondiala pentru a se apara: "Cine crede astfel se inseala. Avem atacanti foarte buni, in frunte cu capitanul Ali Daei, care va fi ajutat si de Mahdavikia, mai ales ca ultimul este refacut total si va intra pe teren ca titular".

JAPONIA. Mijlocasul Hidetoshi Nakata este cazat in Germania la alt hotel decat cel unde se afla coechipierii sai din reprezentativa Japoniei, el alaturandu-se nationalei la antrenamnete si la meciuri. Nakata si-a rezervat un apartament la ultimul etaj al unui hotel de lux din Bonn.

KENYA. Trei kenyeni din Nairobi s-au electrocutat in timp ce instalau o antena pentru a urmari la televizor meciurile de la Cupa Mondiala. Cei trei tineri s-au electrocutat cand antena pe care o instalau a cazut peste o linie de inalta tensiune si au suferit arsuri de gradul trei pe 15 pana la 18 la suta din corp.

×
Subiecte în articol: mondial 2006