x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Inter Milano a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor (video)

Inter Milano a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor (video)

18 Dec 2010   •   20:54
Inter Milano a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor (video)
Sursa foto: /Reuters

Cu Chivu titular, Inter Milano a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor după ce a trecut lejer în această seară, scor 3-0, de echipa congoleză TP Mazembe Englebert, în finala competiţiei. Campioana Europei a condus cu 2-0 la pauză, după golurile lui Pandev 13 şi Eto'o 17, şi şi-a majorat diferenţa în minutul 85, prin reuşita lui Biabiany.

Chivu a jucat până în minutul 54, când a fost înlocuit de Stankovic, în timp ce Alibec a rămas pe banca de rezerve a lui Inter până la finalul meciului.

Căpitanul echipei naţionale României a câştigat aproape tot ce se putea în 2010: titlul, Cupa şi Supercupa în Italia, Liga Campionilor şi Mondialul Cluburilor. Singurul trofeu pierdut a fost Supercupa Europei, după 0-2 cu Atletico Madrid.

În finala mică a competiţiei, Internacional Porto Alegre a învins-o cu 4-2 pe Seongnam Ilhwa Chunma (Coreea de Sud). Brazilienii au condus cu 4-0 după reuşitele semnate de Tinga 15, Alecsandro 27, 71 şi D'Alessandro 52, dar Seongnam a redus diferenţa pe final prin dubla lui Molina 84, 90+3.

Vezi mai jos rezumatele celor două întâlniri!



×