x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Italienii susţin că Lucescu s-a înţeles cu PSG! Vezi ce salariu i-au promis francezii!

Italienii susţin că Lucescu s-a înţeles cu PSG! Vezi ce salariu i-au promis francezii!

20 Apr 2011   •   11:45
Italienii susţin că Lucescu s-a înţeles cu PSG! Vezi ce salariu i-au promis francezii!
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, informează site-ul sportal.it, care citează surse din Ucraina.

"Mircea Lucescu este foarte aproape de a părăsi pe Şahtior Doneţk, tratativele cu Paris Saint-Germain fiind aproape finaliazate", notează sursa citată.

Potrivit site-urilor franceze www.spacefoot.com şi www.mercato365.com, grupul de investitori din Qatar care va cumpăra clubul parizian i-ar fi promis tehnicianului român un salariu de 3 milioane de euro pe sezon, acelaşi pe care îl primeşte şi la Şahtior, plus prime consistente în cazul în care va cuceri trofee. De asemenea, aceeaşi sursă susţine că arabii îi vor pune la dispoziţie lui "Il Luce" un buget de transferuri de 100 de milioane de euro.

În vârstă de 65 de ani, Lucescu mai are contract cu campioana Ucrainei până în iunie 2012. Antrenorul român, care a mai fost curtat în trecut de o altă formaţie de top din Ligue 1, Olympique Marseille, a pregătit în cariera sa echipa naţională a României şi formaţiile Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid Bucureşti, Internazionale Milano, Galatasaray Istanbul, Beşiktaş Istanbul şi Şahtior Doneţk.

×