x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jucătorii de la FCSB, singuri în Europa League

Jucătorii de la FCSB, singuri în Europa League

de Theodora Şutiu    |    08 Aug 2019   •   08:10
Jucătorii de la FCSB, singuri în Europa League

FCSB joacă astăzi, pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, cu Mlada Boleslav, în turul al III-a preliminar din Europa League. Vicecampioana noastră nu are antrenor, dar are nevoie vitală de o victorie în faţa echipei din Cehia ca să mai poată spera la calificarea în grupele prestigioasei competiţii europene.

 

Nici atmosfera de la FCSB nu este una foarte relaxată. Vergil Andronache, antrenorul care se ocupă de echipă după plecarea lui Bogdan Andone, a răbufnit în timpul unei conferințe de presă.

Întrebat despre presiunea pe care o simte atunci când patronul Gigi Becali anunță că „discută cu peste 20 de antrenori”, după refuzul clar al lui Toni Conceicao, Andronache a fost vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor:

„Până va veni altcineva, dacă va veni, noi nu ne vom opri niciodată din a studia adversarul, din a pregăti meciurile. Asta vom face tot timpul. Eu am vrut să fiu de bun simț…. Poate puteam să spun și eu, pertinent, că avem nevoie acum de antrenor secund. Am acceptat să preiau postul ăsta pentru că simt respect din partea lor”, a declarat tehnicianul.

 

Varianta Ilie Poenaru

După ce a fost refuzat de Conceicao, Becali s-a reorientat rapid și are acum o nouă variantă: Ilie Poenaru (42 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni. Tehnicanul, însă, spune că patronul FCSB nu i-a făcut o ofertă: „Eu încă nu știu prea multe. Dacă voi fi contactat…depinde! Trebuie să avem o discuție, trebuie să vorbesc cu domnul Becali despre condiții!”, a declarat Poenaru pentru Fanatik.

×
Subiecte în articol: Europa League FCSB Vergil Andronache