x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu nu şi-a reluat antrenamentele

Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu nu şi-a reluat antrenamentele

13 Mai 2011   •   15:55
Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu nu şi-a reluat antrenamentele
Sursa foto: /Intact Images

Fundaşul Alje Schut nu a revenit la antrenamente echipei FC Utrecht nici azi şi prezenţa lui la partida din campionat cu AZ Alkmaar este sub semnul întrebării, jucătorul fiind foarte afectat de accidentarea coechipierului său Mihai Neşu, informează De Telegraaf.

Oficialii lui Utrecht nu sunt nici ei foarte optimişti după ultimele informaţii privind evoluţia stării lui Neşu. "Dacă se prelungeşte actuala stare, e din ce în ce mai rău! Mihai nu poate fi coerent deoarece se află sub influenţa unor sedative deosebit de puternice şi e posibil să nu-şi dea seama de situaţia în care se află", a declarat directorul sportiv Foeke Booy la conferinţa de presă dinaintea meciului cu AZ Alkmaar, ultimul din sezonul regulat.

Conform gsp.ro, una dintre infirmierele de la UMC, spitalul la care a fost operat fotbalistul român, a oferit câteva detalii despre caz. "Eu sunt obişnuită cu astfel de imagini, cu pacienţi după asemenea operaţii complicate, dar pentru alţii ar fi ceva horror. Lui Mihai i se văd doar ochii, are masca de oxigen pe faţă şi este legat de aparate cu zeci de fire. Are trunchiul corpului fixat total, iar capul e şi el fixat într-un cadru uriaş!", a povestit infirmiera.

×
Subiecte în articol: fotbal international mihai nesu utrecht