x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu vrea să se retragă.

Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu vrea să se retragă.

09 Iun 2011   •   07:46
Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu vrea să se retragă.

Alje Schut, fundasul care l-a accidentat involuntar pe internationalul roman Mihai Nesu la un antrenament al echipei FC Utrecht nu isi revine dupa drama suferita de colegul sau. Schut nu s-a mai antrenat de la 10 mai, data accidentului, dar recent a acceptat sa joace un amical cu o echipa de amatori din Utrecht. Fundasul olandez nu a fost insa in apele sale, iar la final le-a marturisit apropiatilor: "Nu trebuia sa joc! Terenul acesta e prea aproape de spitalul in care e Mihai. Sunt terminat, renunt la fotbal!".

Potrivit trimisului special al Gazetei Sporturilor la Utrecht, medicii olandezi au decis ca Nesu sa faca recuperarea la clinica De Hoogstraat din localitate, renuntandu-se la varianta refacerii la Amsterdam. Aceasta decizie a fost luata deoarece doctorii care l-au operat pe fotbalist colaboreaza indeaproape cu specialistii in recuperare din Utrecht.

"Mihai are un tonus extraordinar, intreaba in fiecare zi cand va incepe exercitiile fizice. De fapt, asta i-a uluit si mai mult pe doctori, faptul ca el nici macar n-a luat in calcul, vreo secunda, ca ar putea sa nu-si revina sau sa nu mai joace fotbal!", a dezvaluit o asistenta de la spitalul UMC.

×