x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Juventus, fără Cristiano Ronaldo la ultimul meci din acest sezon

Juventus, fără Cristiano Ronaldo la ultimul meci din acest sezon

25 Mai 2019   •   19:30
Juventus, fără Cristiano Ronaldo la ultimul meci din acest sezon

Juventus Torino va încheia sezonul competiţional duminică, în campionat, cu Sampdoria fără mai mulţi jucători, a anunţat sâmbătă antrenorul Massimiliano Allegri, care se va afla cu această ocazie la ultimul său meci pe banca tehnică după cinci ani la clubul italian de fotbal, informează AFP.

Campioană pentru a opta oară consecutiv deja de o lună, echipa torineză va evolua în principal fără Cristiano Ronaldo, lăsat la repaos, şi Blaise Matuidi.

Allegri a explicat într-o conferinţă de presă dinaintea meciului că atacantul portughez "trebuie să se odihnească înainte meciurilor cu echipa sa naţională", cu Elveţia, pe 5 iunie la Porto, din semifinalele Ligii Naţiunilor, apoi cu Olanda sau Anglia în finală sau în meciul pentru locul 3, patru zile mai târziu.

Matuidi şi Bernardeschi sunt suspendaţi, în timp ce polonezul Szczesny, cu probleme la genunchi, va fi înlocuit cu Carlo Pinsoglio, aceasta fiind prima sa titularizare în Serie A. De asemenea, Mario Mandzukic, operat la nas, va lipsi de la apel, la fel ca Alex Sandro (problemă musculară).
AGERPRES

×
Subiecte în articol: juventus cristiano ronaldo