x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Juventus Torino evită turneele în Statele Unite din cauza problemelor legale ale lui Cristiano Ronaldo

Juventus Torino evită turneele în Statele Unite din cauza problemelor legale ale lui Cristiano Ronaldo

21 Mar 2019   •   12:44
Juventus Torino evită turneele în Statele Unite din cauza problemelor legale ale lui Cristiano Ronaldo

Echipa italiană de fotbal Juventus Torino şi starul său Cristiano Ronaldo "vor sta departe de Statele Unite" în această vară, cu ocazia turneului International Champions Cup, pentru a elimina riscul ca atacantul portughez să fie arestat de autorităţile americane, în cadrul anchetei pentru viol deschisă la Las Vegas, informează cotidianul New York Times.
International Champions Cup, un turneu amical la care participă cele mai puternice cluburi europene, are loc în fiecare an în Statele Unite, însă Juventus a decis ca în 2019 să ia parte la versiunea asiatică a acestei competiţii. Torinezii vor juca, cel mai probabil în China sau Singapore, alături de echipe din Premier League, precum Tottenham Hotspur sau Manchester United, scrie publicaţia din Statele Unite.
Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, se află la primul său sezon la Juventus, care a plătit peste 114 milioane dolari pentru a-l achiziţiona de la Real Madrid, anul trecut în luna iulie. La doar câteva luni după transferul său, poliţia din Las Vegas a anunţat că a redeschis o anchetă în care fotbalistul lusitan este acuzat de o femeie americană, Kathryn Mayorga, că ar fi violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas, în 2009, iar fotbalistul i-a cumpărat ulterior tăcerea cu 375.000 dolari, reaminteşte New York Times.
Internaţionalul portughez şi avocaţii săi au negat în mod repetat acuzaţia de viol, pe care Ronaldo a catalogat-o drept "fake news" într-o înregistrare video postată pe unul dintre conturile sale de pe reţelele de socializare. Clubul Juventus şi-a arătat, la rândul său, solidaritatea faţă de Ronaldo, exprimându-şi aprecierea faţă "marele profesionalism şi dăruirea" acestuia, adăugând că acuzaţiile lui Mayora "nu vor schimba această opinie".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: juventus torino cristiano ronaldo