x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kanunnikov: "Unirea îşi va juca şansa până la capăt"

Kanunnikov: "Unirea îşi va juca şansa până la capăt"

de Mihai Morcovescu    |    02 Aug 2010   •   00:00
Kanunnikov: "Unirea îşi va juca şansa până la capăt"
Sursa foto: /Sportsdaily.ru

Atacantul echipei Zenit Sankt Petersburg, Maksim Kanunnikov, a declarat că echipa sa trebuie să fie pregătită pentru jocul aspru, cu simulări, dar care dă rezultate, al formației Unirea Urziceni în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informează cotidianul Sport deni za dnem.

"Va fi un meci de o intensitate sporită, trebuie să luăm în serios adversarul, care vine să-şi joace şansele până la capăt. Românii au demonstrat că formează o echipă puternică şi de aceea trebuie să fim pregătiţi pentru un joc aspru şi chiar simulări. Este stilul lor, care le permite să aibă rezultate", a spus Kanunnikov.

Mijlocaşul Vladimir Bistrov a precizat că Zenit trebuie să practice fotbalul pe care-l ştie, să profite de fiecare şansă, pentru a obţine calificarea. "Nu trebuie să ne gândim la adversar, ci să ne facem jocul nostru. Echipa noastră este superioară valoric, va trebui să demonstrăm această superioritate. Oricum, fotbalul e imprevizibil şi se va decide pe teren cine merge mai departe. Trebuie să jucăm fotbal şi să câştigăm", a spus Bistrov.

Atacantul Aleksandr Kerjakov a menţionat că Unirea este un adversar serios, care nu va renunţa la şansele sale de calificare după remiza de la Bucureşti. "Vom încerca să fim noi cei care mergem mai departe. Unirea este un adversar dificil şi ştim că nu ne va fi uşor", a comentat Kerjakov.

Unirea Urziceni a remizat la Bucureşti, scor 0-0, cu Zenit în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc miercuri, 4 august, la Sankt Petersburg.

În ultima etapă de campionat, Zenit Sankt Petersburg a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe campioana ultimilor doi ani, Rubin Kazan, graţie "dublei" reuşită de Kerjakov (45 şi 65).

Antrenorul Luciano Spaletti a folosit următoarea echipă: Malafeev - Aniukov, Meira, Lombaerts, Hubočan -  Denisov - Bîstrov (32 Rosina), Jirianov, Şirokov - Danny (85 Faizulin), Kerjakov (81 Kanunnikov).

Zenit este lider în campionatul Rusiei cu 39 de puncte şi fără înfrângere în 15 meciuri jucate.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor