x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Keşeru a reuşit o triplă pentru Ludogoreţ Razgrad în Bulgaria

Keşeru a reuşit o triplă pentru Ludogoreţ Razgrad în Bulgaria

28 Oct 2016   •   23:45
Keşeru a reuşit o triplă pentru Ludogoreţ Razgrad în Bulgaria

Atacantul român Claudiu Keşeru a marcat trei goluri pentru Ludogoreţ Razgrad, care a dispus cu 5-3 de Dunav Ruse, vineri, în deplasare, într-un meci din etapa a 12-a a campionatului de fotbal al Bulgariei.

Keşeru a punctat în minutele 15, 30 şi 74, celelalte goluri ale campioanei Bulgariei fiind reuşite de Wanderson (45) şi Jonathan Cafu (90).

Pentru gazde au înscris Miroslav Budinov (14), Vasil Şopov (33) şi Petăr Patev (66). Dunav a jucat finalul în zece oameni, după eliminarea lui Nuriddin Davronov (86).

Cosmin Moţi a jucat tot meciul la Ludogoreţ, primind un cartonaş galben (65), iar Keşeru a fost înlocuit în minutul 87 cu Juninho Quixada.

Keşeru este într-o formă de zile mari, cu şapte goluri marcate în mai puţin de o săptămână, după ''duble'' reuşite cu Lokomotiv Gorna Oreahoviţa (4-0, pe 22 octombrie, în campionat) şi cu Montana (4-0 pe 25 octombrie, în cupă).

Totuşi, Keşeru nu a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Polonia (11 noiembrie) şi Rusia (15 noiembrie).

Claudiu Keşeru este golgheterul la zi al campionatului Bulgariei, cu 9 goluri, urmat de brazilianul Joao Paulo (Botev Plovdiv), 7 goluri, şi Martin Kamburov (Lokomotiv Plovdiv), 6 goluri, etc.

Ludogoreţ Razgrad este lider, cu 28 puncte, urmată Levski Sofia, 27 puncte, ŢSKA Sofia (echipă antrenată de Edi Iordănescu), 21 puncte, toate din câte 11 partide etc.

Sursa: AGERPRES

×