x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lăcătuş: "Nu prea mai avem şanse dacă nu învingem Utrecht"

Lăcătuş: "Nu prea mai avem şanse dacă nu învingem Utrecht"

03 Noi 2010   •   00:00
Lăcătuş: "Nu prea mai avem şanse dacă nu învingem Utrecht"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat în această după-amiază, în conferinţa de presă dinaintea etapei a 4-a a Europa League, că echipa sa are nevoie de victorie în partida cu Utrecht pentru a trece peste pasa proastă din ultima perioadă și pentru a aborda în linişte meciurilor viitoare.

"Avem nevoie de o victorie pentru moralul echipei, pentru linişte, ca să ne putem pregăti pentru meciurile următoare din campionat şi Cupa României. Şansele vor fi minime dacă nu vom câştiga mâine. Chiar dacă am reuşi un rezultat de egalitate, am acumula doar trei puncte şi ar fi destul de dificilă o calificare. Şanse teoretice ar mai exista, dar nu va fi deloc uşor. În cazul unei victorii, şansele se vor mări şi vom putea aborda altfel meciurile viitoare", a spus Lăcătuş.

"Un antrenor nu-şi ştie soarta, nu ştie ce-l aşteaptă etapa viitoare, peste două etape, peste trei etape, peste o lună. Nu am spus însă că nu mă va prinde «paltonul» la Steaua. Nu am venit în ţară să antrenez pe Steaua pentru o lună sau două. Eu am venit cu un gând, acela de ne califica în Liga Campionilor. Voi încerca să-mi duc la bun sfârşit mandatul şi să ne îndeplinim cu toţii obiectivele. La sfârşitul campionatului tragem linie și vedem rezultatele", a mai spus Lăcătuş.

Steaua întâlneşte, joi, de la ora 22:05, pe teren propriu, formaţia olandeză Utrecht, în a patra etapă a grupei K din Liga Europa. Meciul va fi transmis în direct, în format LiveTEXT, de jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: europa league