x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lacrimi şi tristeţe la Berlin după eşecul Germaniei

Lacrimi şi tristeţe la Berlin după eşecul Germaniei

08 Iul 2010   •   00:00
Lacrimi şi tristeţe la Berlin după eşecul Germaniei
Sursa foto: /Reuters

Înfrângerea înregistrată de naţionala Germaniei în meciul cu Spania, scor 1-0, din semifinalele Cupei Mondiale, a fost întâmpinată cu tristeţe, lacrimi, dar şi cu furie de suporterii germani care au urmărit partida pe ecrane uriaşe în Berlin, informează AFP.

Cei 350.000 de fani strânşi în apropierea Porţii Brandeburg au urmărit meciul în tăcere. Golul spaniolului Carles Puyol, reuşit în minutul 73, a întristat şi mai mult atmosfera, iar suporterii au început să plece, fără să aştepte fluierul final, cu capul plecat şi unii dintre ei cu lacrimi în ochi.

"Înfrângerea nu este meritată, trebuia cel puţin să ajungem până în prelungiri. Au jucat foarte bine pe durata Cupei Mondiale, dar astăzi a existat prea multă teamă, a fost prea mult respect, fără îndoială deoarece Spania i-a învins în finală la Euro-2008", a spus un fan.

Aşţi suporteri, mai vehemenţi, au caracterizat drept "ruşinoasă" prestaţia naţionalei Germaniei, dar au fost şi fani care au continuat să susţină echipa prin scandări.

Dezamăgirea i-a făcut pe germani să-şi piardă interesul pentru finala mică a competiţiei, care va avea loc sâmbătă, împotriva Uruguayului, astfel încât strada pe care se află ecranele uriaşe riscă să fie foarte puţin populată. "Decepţia este imensă. Nu am nici un chef să joc meciul pentru locul trei", a spus şi căpitanul Germaniei, Philipp Lahm.

×
Subiecte în articol: cm2010