x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Campionilor. Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Benfica Lisabona-Atletico Madrid

Liga Campionilor. Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Benfica Lisabona-Atletico Madrid

07 Dec 2015   •   10:56
Liga Campionilor. Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Benfica Lisabona-Atletico Madrid

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA la meciul dintre Benfica Lisabona şi Atletico Madrid, care va avea loc marţi, de la ora 21,45 (ora României), în capitala Portugaliei, în Grupa C a Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului Uniunii Europene de Fotbal.

Haţegan va fi ajutat de arbitrii asistenţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, arbitri asistenţi adiţionali vor fi Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu, iar arbitru de rezervă a fost nominalizat Radu Ghinguleac.

Delegat UEFA pentru acest meci va fi francezul Patrick Wattebled, în timp ce observator pentru arbitri a fost desemnat rusul Serghei Zuev.

Haţegan este la al treilea meci condus în grupe în actuala ediţie a Champions League, după Dinamo Zagreb - Arsenal
2-1 (16 septembrie) şi Şahtior Doneţk - Malmoe FF 4-0 (3 noiembrie).

Sâmbătă, arbitrul arădean a condus partida dintre ACS Poli Timişoara şi FC Viitorul Constanţa 1-2, din etapa a 21-a a Ligii I.

Ambele echipe sunt calificate în optimile de finală ale competiţiei, dar meciul pe pe Estadio Da Luz va decide câştigătoarea Grupei C. Atletico Madrid, care a fost învinsă în tur cu 2-1 de Benfica, ocupă primul loc, cu 10 puncte (golaveraj +7), urmată de Benfica, 10 p (+3), Galatasaray Istanbul, 4 puncte, şi FC Astana, 3 puncte. La egalitate de puncte în clasamentul final primul criteriu de departajare este reprezentat de rezultatele directe.


×