x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool şi Tottenham primesc câte 16.613 de bilete la finala de la Madrid. Cât costă un bilet la finala Champions League

Liverpool şi Tottenham primesc câte 16.613 de bilete la finala de la Madrid. Cât costă un bilet la finala Champions League

09 Mai 2019   •   14:46
Liverpool şi Tottenham primesc câte 16.613 de bilete la finala de la Madrid. Cât costă un bilet la finala Champions League

FC Liverpool şi Tottenham Hotspur, finalistele Ligii Campionilor la fotbal, vor primi câte 16.613 bilete pe stadionul Wanda Metropolitano, gazda ultimului act al competiţiei europene intercluburi din 1 iunie, relatează BBC.
Liverpool a anunţat deja că biletele cele mai ieftine costă 60 lire sterline, dar reprezintă doar 20% din cele alocate pentru ''cormorani''. În plus, un procent de 54% au preţuri de 154 lire sterline, 21% vor costa 385 lire sterline şi 5% se vor vinde cu 513 lire sterline. Liverpool a primit în plus 300 bilete pentru staff-ul clubului, familiile şi prietenii jucătorilor.
Tottenham, care a eliminat-o în semifinale pe Ajax, nu a anunţat deocamdată preţul biletelor pentru fanii săi.
UEFA a vândut deja 4.000 de bilete pentru fanii din întreaga lume, în condiţiile în care Wanda Metropolitano are o capacitate de 68.000 locuri.
Restul biletelor vor merge către comitetul local de organizare, UEFA, federaţiile naţionale, sponsori şi partenerii comerciali, reţele de televiziune. 
În finala de la Kiev, unde Liverpool a fost învinsă de Real Madrid (1-3), preţul biletelor a variat între 61 şi 394 lire sterline.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: liverpool tottenham