x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lobonţ, lăudat de secundul Romei: "A fost determinant!"

Lobonţ, lăudat de secundul Romei: "A fost determinant!"

09 Dec 2010   •   08:13
Lobonţ, lăudat de secundul Romei: "A fost determinant!"
Sursa foto: /Reuters

141691-lobby.jpgAntrenorul secund al echipei italiene AS Roma, Christian Damiano, a declarat, miercuri seară, după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, că Bogdan Lobonţ a demonstrat că are experienţă.

"A fost o partidă în care jucătorii noştri au comis multe greşeli, un meci destul de echilibrat. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar, din păcate, nu le-am fructificat. Partida a fost deschisă până la final, dar e important că am câştigat punctul necesar calificării. Ştiam rezultatul de la Munchen (n.r. Bayern - FC Basel, scor final 3-0), era afişat pe tabelă, dar nu am vorbit cu jucătorii despre asta. Prestaţia lui Lobonţ a fost determinantă, a demonstrat că are experienţă, a fost calm şi, mai ales în ultima parte, şi-a făcut foarte bine treaba. Avem un lot mare de jucători, este important ca fiecare să fie concentrat şi să-şi aştepte rândul", a spus Damiano.

Antrenorul principal al formaţiei italiene, Claudio Ranieri, nu a putut fi prezent la conferinţa de presă din cauza unor probleme la gât.

CFR Cluj a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu formaţia AS Roma, în ultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia italienii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Pentru gazde a marcat Traore '89, iar pentru oaspeţi a punctat Borriello '21.

×