x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu: "Dacă îl aveam pe Messi am fi învins Barça!"

Lucescu: "Dacă îl aveam pe Messi am fi învins Barça!"

13 Apr 2011   •   09:29
Lucescu: "Dacă îl aveam pe Messi am fi învins Barça!"
Sursa foto: /AFP

Mircea Lucescu a declarat, marţi seară, după ce formaţia sa Şahtior Doneţk a fost eliminată de FC Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor, că speră ca echipa spaniolă să câştige competiţia, informează AFP.

"Felicit Barcelona pentru calificare şi sper să câştige Liga Campionilor. Nu credeam că ne vom califica, deoarece am pierdut în tur cu scorul de 5-1. A fost un meci spectaculos, am avut mai multe ocazii decât orice altă echipă care a jucat împotriva catalanilor. A fost o mare oportunitate să jucăm contra Barçei şi a oferit experienţă tinerei noastre echipe pentru anul viitor. Am studiat foarte bine FC Barcelona. Singurul lucru pe care nu îl avem este Messi. Am fi învins Barça dacă el era jucătorul nostru. Această echipă este virtual perfectă", a declarat antrenorul român.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, fără fundaşul Răzvan Raţ, suspendat, a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, cu scorul general de 6-1, de formaţia spaniolă FC Barcelona, în sferturile competiţiei. Marţi seară, Şahtior a fost învinsă la Doneţk de Barça, scor 1-0, prin golul marcat de Lionel Messi, în minutul 43. În tur, Şahtior a pierdut la Barcelona, scor 1-5.

×