x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu, despre duelul cu Barcelona: "Victoria nu este imposibilă"

Lucescu, despre duelul cu Barcelona: "Victoria nu este imposibilă"

18 Mar 2011   •   13:46
Lucescu, despre duelul cu Barcelona: "Victoria nu este imposibilă"
Sursa foto: /AFP

156886-lucescu-afp-544172-01-02.jpgAntrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, ar fi preferat o echipă englezească pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi a spus că se teme de arbitraj la meciul cu FC Barcelona, campioana Spaniei.

"Barcelona a avut mereu mari probleme cu noi şi au avut nevoie de un ajutor substanţial din partea arbitrilor ca să câştige. Acum nu se mai vrea să ajungă în finală două echipe de aceeaşi natură. Pentru noi, pentru echipele din est, e o permanentă bătălie să scoatem capul afară şi să demonstrăm că jucăm un fotbal de calitate. Este adevărat şi că există multă invidie faţă de Barcelona din partea adversarilor. Forţa lor este jocul, totul porneşte de la juniori şi nu schimbă sistemul. Toţi jucătorii care au fost cumpăraţi, dar nu s-au integrat au plecat destul de repede", a spus Lucescu la Sport.ro.

"Pentru noi este foarte important să confirmăm ascensiunea noastră în timp. Obiectivul este acela de a ne consolida poziţia şi dacă putem să câştigăm, să câştigăm. Nu este imposibilă victoria şi în faţa ofensivei Barcelonei te poţi apăra cu inteligenţă. Nimic nu poate fi programat până la cel mai mic amănunt în fotbal", a mai spus tehnicianul lui Şahtior.

"Nu aveam un adversar favorit, dar Barcelona pare o echipă invincibilă. Avem şansele noastre şi vom încerca să dăm totul pentru a ajunge în semifinale. Dacă vom reuşi sau nu depinde numai de noi! Barcelona e cea mai puternică echipă din cele care au mai rămas în competiţie, dar nu avem de ce să fim decepţionaţi. Sunt chiar optimist. Mulţi dintre jucători ar fi preferat să o întâlnim pe Barcelona ceva mai târziu, dar acum nu mai avem nimic de pierdut", a spus şi Răzvan Raţ pentru TVR 1.

×