x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu, săgeţi către Real: "A câştigat Cupa Regelui pentru că este echipa Coroanei!"

Lucescu, săgeţi către Real: "A câştigat Cupa Regelui pentru că este echipa Coroanei!"

09 Mai 2011   •   13:09
Lucescu, săgeţi către Real: "A câştigat Cupa Regelui pentru că este echipa Coroanei!"
Sursa foto: /EPA

Într-un material publicat de "L'Equipe Mag", antrenorul român Mircea Lucescu a făcut o analiză a celor patru meciuri disputate în această primăvară între FC Barcelona şi Real Madrid.

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk a fost categoric atunci când a venit vorba despre finala Cupei Spaniei, spunând că echipa lui Jose Mourinho a câştigat trofeul nu datorită tacticii impusă de acesta, ci datorită arbitrajului permisiv de care a avut parte. "Cheia succesului lui Real Madrid nu a fost tactica, ci jocul dur şi arbitrajul lejer. Cupa Spaniei se numeşte Copa del Rey, Regele a fost în tribună, iar Real este echipa Coroanei. Arbitrul a fost indulgent cu jocul foarte dur al madrilenilor, lucru care în Liga Campionilor nu ar fi fost posibil", a declarat Lucescu vizavi de finala Cupei Regelui, de pe "Mestalla", câştigată de Real după prelungiri cu 1-0.

Antrenorul lui Olympique Lyon, Claude Puel, a fost la rându-i solicitat să-şi spună punctul de vedere, iar părerea francezului este aceeaşi: "Agresivitatea a câştigat în faţa fotbalului. Din punct de vedere strict fotbalistic nu am văzut nimic deosebit. Barça a pierdut gestionarea colectivă şi individuală, fiind sufocată de duritatea rivalilor".

×