x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lui Adrian Mutu nu-i lipsesc pretendentele

Lui Adrian Mutu nu-i lipsesc pretendentele

de Delia Gomoescu    |    27 Dec 2010   •   19:49
Lui Adrian Mutu nu-i lipsesc pretendentele

Decizia conducătorilor Fiorentinei de a-l ceda pe Adi Mutu chiar şi gratis sau oricum la preţ redus a agitat apele în curtea multor cluburi mai mult sau mai puţin amatoare de chilipiruri. În afară de Napoli sau de Galata lui Hagi, care e dispusă totuşi să ofere o sumă fru­muşică, au apărut peste noapte şi alte pretendente. Parma, echipa la ca­re "Briliantul" a cunoscut succesul în Italia, dar şi gruparea spaniolă Ma­laga îngroaşă rândurile formaţiilor in­teresate de serviciile românului.

Po­trivit presei peninsulare, Parma este aproape de a-l ceda pe Valeri Bojinov în Turcia, la Beşiktaş, iar Mu­tu ar fi înlocuitorul perfect pentru ata­cantul bulgar. La rândul său, Ma­laga este pregătită să ofere trei milioa­ne de euro pentru transferul jucătorului şi un salariu net de 2,5 milioane de euro, foarte tentant pentru român.

O parte din necunoscutele "ecua­ţiei Mutu" ar putea fi rezolvate astăzi, când "violeţii" revin la antrenamente după vacanţa de Crăciun. Totodată, Victor Becali este aşteptat în zilele ur­­mătoare la Florenţa pentru o întâl­nire cu directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino.

Spune că vrea să rămână la Florenţa
În timp ce toată lumea vorbeşte despre posibilele viitoare destinaţii ale lui Mutu, atacantul român a transmis un mesaj clar suporterilor şi clubului printr-o declaraţie acordată cotidianului Il Giornale, prin telefon, de la Santo Domingo: "Vreau să rămân la Florenţa". Nu se ştie dacă spusele "Briliantului" mai au puterea de a-i înduioşa pe patronii "violeţilor", cert este că, potrivit cotidianului La Nazione, la revenirea din vacanţa de Crăciun, pe Mutu îl paşte o altă amendă consistentă. Nu neapărat pentru că şi-a tratat cu indiferenţă coechipierii, plecând de la cina festivă de Sărbători, ci mai ales pentru că a lipsit nemotivat la antrenamentul de a doua zi. Cade în schimb varianta excluderii temporare din lotul viola, vehiculată la un moment dat de presa italiană.

×
Subiecte în articol: adrian mutu