x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Malafeev: Ne-am temut de Unirea pe final, dar am rezistat

Malafeev: Ne-am temut de Unirea pe final, dar am rezistat

05 Aug 2010   •   00:00

Portarul lui Zenit Sankt Petersburg, Viaceslav Malafeev, a declarat după meciul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că el şi coechipierii săi s-au temut de echipa română pe finalul partidei, dar au reuşit să supravieţuiască atacurilor cu mult efort, informează postul NTV.

"Am făcut risipă de energie, dar în partea a doua am cedat inițiativa echipei române. Totuşi, cred că am obţinut o victorie şi o calificare meritate. În repriza a doua Unirea a jucat mai deschis și puteam să-i prindem pe contraatac. Nu aş caracteriza meciul pe segmente individuale, pe golul lui Danny sau parada mea salvatoare, toată echipa merită laude. Am meritat calificarea per totalul celor două meciuri. În prima repriză am controlat bine balonul, am jucat bine, apoi am avut puţină teamă, aveam de păstrat un rezultat. În primele 45 de minute Unirea a jucat pe contraatac, după pauză s-a aventurat mai mult, a adus mai multă forţă în atac. Erau nervoşi la final, noi am câştigat la doar un gol diferenţă. Am reuşit să supravieţuim până la final", a spus Malafeev.

Unirea Urziceni a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor