x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maradona a fost convins de fetele sale să poarte costum

Maradona a fost convins de fetele sale să poarte costum

13 Iun 2010   •   00:00
Maradona a fost convins de fetele sale să poarte costum
Sursa foto: /Reuters

S-a desluşit misterul apariţiei în premieră a lui Maradona în costum pe banca Argentinei, sâmbătă, la partida cu Nigeria. Fostul fotbalist, care obişnuia să se îmbrace doar în trening la meciuri, a fost convins să adopte o ţinută mai oficială de fetele sale, una dintre ele având studii de modă.

"Încercăm să-l convingem să poarte un costum. Ne-a spus că sunt şanse de 60-40", declarase, în timpul săptămânii, fiica sa Dalma. "Giannina este mult mai implicată în lumea modei. Ea a făcut studii în acest sens şi este acolo, deci îl va obliga să poarte costum", a mai spus Dalma. Chiar s-a înfiinţat un grup pe reţeaua de socializare Facebook pentru ca fostul căpitan al Argentinei să schimbe eternul trening cu o costumaţie "distinsă".

Maradona a apărut totuşi în trening înainte de meci, când a salutat miile de spectatori argentinieni prezenţi pe arena Ellis Park din Johannesburg. În timpul partidei, el s-a îmbrăcat în costum gri, cămaşă albă şi cravată argintie. Apoi, el a reapărut la conferinţa de presă în trening, dar şi cu ţigara aprinsă.

În ceea ce priveşte barba lui Maradona, Dalma a explicat că tată ei nu s-a mai ras din cauza cicatricei rămasă după ce a fost muşcat de câinele său, în luna martie.

×
Subiecte în articol: moda fotbal maradona cm2010