x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica: „Nu îmi plac zvonurile la adresa mea”

Marica: „Nu îmi plac zvonurile la adresa mea”

29 Dec 2010   •   20:19
Marica: „Nu îmi plac zvonurile la adresa mea”

144142-marica.jpgAtacantul echipei VfB Stuttgart Ciprian Marica a declarat că informaţiile privind transferul la Ga­latasaray reprezintă „o simplă specu­laţie” şi a subliniat că el este jucătorul clubului german şi că nu îşi permite să spună că şi-ar dori să evolueze la altă formaţie. „Nu îmi plac astfel de zvonuri la adresa mea. Nu am ce să comentez, pentru că totul este o simplă speculaţie. Sunt jucătorul lui Stuttgart şi nu îmi permit să spun că mi-aş dori să joc la altă echipă. Nu pot să spun că nu mi-aş dori o colaborare cu Hagi, că doar este român de-al meu. La fel mi-aş dori să joc şi alături de Mutu şi de cât mai mulţi români. Dar eu sunt jucătorul lui Stuttgart, iar restul sunt speculaţii”, a spus Marica pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Marica a precizat că anul 2010 a fost unul greu. „Pe cele mai urâte le voi da uitării şi voi rămâne în minte cu momentele plăcute, cu care vreau să mă întâlnesc şi în anul care vine. Nu prea avem timp liber, am avut o vacanţă scurtă, în curând mă voi întoarce la Stuttgart, unde vom relua pregătirile. Una dintre dorinţele la trecerea dintre ani va fi să reuşesc alături de echipa naţională calificarea la Campionatul European. Dubla cu Bosnia va fi decisivă şi sunt sigur că vom avea două meciuri pe viaţă şi pe moarte”, a adăugat el.

Marica a menţionat că se bucură că o echipă din provincie, Oţelul Galaţi, domină Liga 1 din România. „Sper să reuşească până la final. Nu ştiu dacă poziţia lui Dinamo este surprinzătoare, însă nu mă mai miră nimic. Sunt lucruri care nu stau bine acolo, iar rezultatele sunt oarecum cele aşteptate. Lupta din campionat este cam ca şi în ultimii ani, în care apare o echipă surprinzătoare, cum este Oţelul, care este în fruntea clasamentului, în timp ce alte echipe nu reuşesc să se regăsească”, a declarat fotbalistul. Cotidianul turc Star a anunţat că Ciprian Marica ar fi ajuns la un acord cu gruparea Galatasaray pentru un contract de 1,5 milioane de euro pe an. Ziarul a mai menţionat că între cele două cluburi, Galatasaray şi VfB Stuttgart, au început negocie­rile pentru fotbalistul român de la suma de 4 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: fotbal international