x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mărturisire a lui Paulo Dybala, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Abia puteam respira, iar mușchii mă dureau!”

Mărturisire a lui Paulo Dybala, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Abia puteam respira, iar mușchii mă dureau!”

27 Mar 2020   •   21:50
Mărturisire a lui Paulo Dybala, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Abia puteam respira, iar mușchii mă dureau!”

Jucătorul lui Juventus, Paulo Dybala, a povestit momentele dificile prin care a trecut, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Argentinianul spune că abia putea respira, însă starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit treptat.

Jucătorul lui Juventus se recuperează acasă, în Torino, alături de partenera sa, Oriana Sabatini, care a fost şi ea testată pozitiv.

„Am avut simptome puternice, dar astăzi mă simt deja mai bine. Acum mă pot mişca mai uşor, pot merge şi voi încerca să mă antrenez. Abia puteam respira, nu puteam face nimic mai mult de cinci minute, iar muşchii mă dureau. Din fericire, eu şi Oriana suntem mai bine acum”, a spus Paulo Dybala.

Argentinianul se află în autoizolare din 11 martie, iar în urmă cu şase zile a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Anterior, Juventus a anunţat că Daniele Rugani şi Blaise Matuidi sunt şi ei infectaţi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Paulo Dybala