x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maxim, din nou decisiv pentru Stuttgart: a deschis scorul şi a dat pasa la golul de 2-0

Maxim, din nou decisiv pentru Stuttgart: a deschis scorul şi a dat pasa la golul de 2-0

06 Apr 2014   •   12:01
Maxim, din nou decisiv pentru Stuttgart: a deschis scorul şi a dat pasa la golul de 2-0

Mijlocaşul român Alexandru Maxim a fost decisiv pentru victoria reuşită de VfB Stuttgart, 2-0 cu Freiburg, cu un gol şi o pasă de gol, sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 29-a a campionatului de fotbal al Germaniei, marcată de prima înfrângere suferită de Bayern Munchen.

Maxim, care a intrat pe teren în minutul 61 în locul lui Didavi, a marcat în minutul 69 şi a pasat decisiv pentru Martin Harnik la al doilea gol al şvabilor (minutul 89). Internaţionalul român are 7 goluri în acest sezon şi 12 pase decisive iar Stuttgart a urcat pe locul 15, deasupra zonei retrogradării.

Modesta FC Augsburg a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 1-0, punând astfel capăt unei serii de 53 de meciuri fără înfrângere pentru supercampioana Germaniei. Ultimul eşec intern al lui Bayern data din octombrie 2012 (1-2 cu Bayer Leverkusen). Explicaţia acestui pas greşit vine din faptul că antrenorul Pep Guardiola a decis să-i odihnească pe Arjen Robben, Franck Ribery şi Philipp Lahm, aliniind tineri precum Mitchell Weiser, Ylli Salahi şi Pierre Hojbjerg.

×