x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mazzari după meciul din Ghencea: "După 3-0, doar Napoli a fost pe teren "

Mazzari după meciul din Ghencea: "După 3-0, doar Napoli a fost pe teren "

01 Oct 2010   •   00:00
Mazzari după meciul din Ghencea: "După 3-0, doar Napoli a fost pe teren "
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul formaţiei Napoli, Walter Mazzarri, a declarat, joi seară, că Steaua nu a mai contat deloc după ce a condus cu 3-0, pe teren existând doar echipa sa, care a şi reuşit egalarea, în meciul contând pentru etapa a doua a grupei K a Ligii Europa.

"Nu a fost dezastru în primele minute, nu cred că apărarea a avut vreo vină la golurile Stelei, poate doar la al treilea gol a fost o eroare în defensivă. Jocul echipei mele nu a fost de 0-3 în primele 15 minute. După 3-0, Steaua nu a mai jucat nimic, doar Napoli a fost pe teren. Au mai fost două bare ale Stelei, dar întâmplătoare. Nu cred că trebuie criticată defensiva. A fost un meci ciudat în primele 15 minute. Steaua a fost bine pregătită, a fost încurajată de public, dar important este că după 15 minute noi am schimbat faţa jocului. Chiar am fost nevoiţi să schimbăm tot planul după golurile lor. Steaua a avut două centrări şi a marcat trei goluri", a declarat Mazzarri.

Napoli a încheiat la egalitate, scor 3-3, în deplasare, cu Steaua, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa, golul egalizator fiind marcat de uruguayanul Cavani în minutul 90+7!

×
Subiecte în articol: europa league