x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mesajul lui Gilardino către Mutu: "M-ai părăsit, Adi!"

Mesajul lui Gilardino către Mutu: "M-ai părăsit, Adi!"

05 Iul 2011   •   11:59
Mesajul lui Gilardino către Mutu: "M-ai părăsit, Adi!"

Atacantul echipei AC Fiorentina, Alberto Gilardino, a dezvaluit intr-un itnerviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, ca i-a trimis un sms lui Adrian Mutu, recent transferat la Cesena, in care i-a scris "M-ai parasit!", informeaza site-ul violanews.com.

"I-am trimis un sms lui Mutu in care i-am scris «M-ai parasit!», iar el mi-a raspuns ca ii pare rau. Mi-ar placea ca in locul lui sa vina Cassano. Sa joc alaturi de Antonio este un vis pentru mine si pentru suporteri", a declarat Gilardino.

Internationalul italian a mai spus ca nu poate promite nimanui ca va ramane la Fiorentina: "Iubesc Florenta si cred ca Pantaleo Corvino va construi o echipa competitiva pentru a reveni in Europa. Au plecat jucatori importanti si cine va veni trebuie sa fie mai puternic. Altfel, fara sa exagerez, exista riscul sa luptam pentru salvarea de la retrogradare. Le transmit suporterilor sa fie linistiti, eu cred in Fiorentina si vreau ca aceasta echipa sa ajunga sus cu mine. Dar un lucru e clar, pana la 31 august totul este posibil".

Adrian Mutu, in varsta de 32 de ani, a semnat, la 23 iunie, un contract pe doua sezoane cu optiune de prelungire pentru inca un an cu Cesena.

×