x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mihai Stoica: "Jucătorii Unirii vor da totul pentru calificare, nu ne gândim la bani acum"

Mihai Stoica: "Jucătorii Unirii vor da totul pentru calificare, nu ne gândim la bani acum"

02 Aug 2010   •   00:00
Mihai Stoica: "Jucătorii Unirii vor da totul pentru calificare, nu ne gândim la bani acum"
Sursa foto: /Intact Images

Managerul general al vicecampioanei Unirea Urziceni, Mihai Stoica, este convins că situaţia financiară dificilă a grupării ialomiţene nu va influenţa prestaţia jucătorilor antrenaţi de Ronny Levy în returul cu Zenit Sankt Petersburg, din turul 3 preliminar la Ligii Campionilor.

"Nu ne gândim acum la partea economică, ne gândim la cea sportivă. Sunt convins că jucătorii vor evolua cu determinarea cu care au făcut-o în toate partidele de până acum. Vor da tot, de asta sunt sigur. Orice jucător ar veni acum la Unirea s-ar molipsi de la aceşti fotbalişti formidabili", a spus Stoica la plecarea spre Rusia.

Partida Zenit - Unirea Urziceni va avea loc miercuri, de la ora 19:30, la Sankt Petersburg, după ce în tur, la Bucureşti, scorul a fost egal, 0-0. Dacă vor reuşi să-i elimine pe ruşi, Unirea va juca în play-off Ligii Campionilor şi va avea asigurată participarea în grupele Europa League, care aduce şi un bonus de 900.000 de euro. În schimb, dacă va fi învinsă de liderul detaşat al Rusiei, Unirea va juca în play-off-ul pentru Liga Europa, unde nu va avea statut de cap de serie.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor