x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Milan Jovanovic: "Sunt fanul Stelei, Boloni este prietenul meu!"

Milan Jovanovic: "Sunt fanul Stelei, Boloni este prietenul meu!"

03 Dec 2010   •   09:23
Milan Jovanovic: "Sunt fanul Stelei, Boloni este prietenul meu!"
Sursa foto: /Reuters

140795-.jpgAtacantul sârb al lui Liverpool, Milan Jovanovic, care a marcat primul lui gol pentru "cormorani" în meciul de joi cu Steaua, a declarat că este fan al echipei adverse pentru că fostul său antrenor de la Standard Liege, Ladislau Boloni, este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

"A fost un meci greu, exact cum ne aşteptam. Steaua a făcut un joc bun şi ne-a fost destul de dificil. Eu sunt un fan al Stelei pentru că antrenorul meu preferat este Ladislau Boloni, un mare tehnician şi un mare om, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Ştiu că nu mai antrenează acum şi vreau să îi urez mult succes", a spus Jovanovic, aflat la cea de-a patra reuşită în faţa unei echipe româneşti. Precedentele trei goluri marcate de sârb împotriva românilor au fost împotriva naţionalei antrenată de Răzvan Lucescu.

Coechipierul lui Jovanovici, fundaşul brazilian Fabio Aurelio, a declarat, la rândul său, că meciul cu Steaua a fost greu şi pentru că formaţia română a fost încurajată de spectatori: "A fost un meci dificil, mai ales pentru că Steaua a făcut un joc foarte bun. Adversarii noştri au beneficiat şi de aportul suporterilor care i-au împins de la spate".

Steaua a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în faţa lui FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-şi prezenţa în 16-imile competiţiei de pe primul loc. În aceeaşi grupă s-a jucat şi întâlnirea FC Utrecht - Napoli, scor 3-3, rezultat în urma căruia echipa olandeză, la care joacă şi Mihai Neşu, a pierdut orice şansă de calificare.

×